10 Kasım Ulu Önderin 80.Yıl Dönümü Anma Programı Düzenlendi
Türkiye Cumhuriyeti`nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün ebediyete intikalinin 80. yılında düzenlenen anma programı Güneysu Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı önünde Güneysu Kaymakamı Davut DÜZGÜN, Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan`ın çelenk koyması ile başladı.
12-11-2018 / Güneysu

Çelenk töreninin ardından saat 09.05'te sirenler eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşunda bulunurken çalan sirenlerle birlikte trafikte seyreden araçlar ile sokak ve caddelerdeki insanlar durarak saygı duruşunda bulundu.
       Düzenlenen anma programına İlçe Kaymakamı Davut DÜZGÜN, Belediye Başkanı Halil TURAN, Ak Parti Güneysu İlçe Başkanı Mehmet Akif KARSLI, Milliyetçi Hareket Partisi Güneysu İlçe Başkanı Kazım KARA, Daire amirleri, Öğretmen ve öğrenciler katıldı.
        Anma programının ardından Güneysu Halk Eğitim Merkezi’nin konferans salonun ’da öğrencilerin okuduğu şiirler ve yapılan gösterilerle devam etti. Program sonunda okunan şiirlerde dereceye giren öğrencilere İlçe Kaymakamı DÜZGÜN ve Belediye Başkanı TURAN hediyelerini takdim etti.

İletişim Tel : +90 (464) 344 11 05 - Fax +90 464 344 12 23 Adres : Güneysu Belediyesi Yusuf Hoca Cad. P.K 53350