16 Mart Güneysu Halk Eğitim Merkezi Salonunda Kutlandı
16 Mart Öğretmen Okullarının Kuruluş Yıl dönümü Güneysu Şehit Kemal Mutlu Anadolu Öğretmen Lisesi`nin Organize Ettiği Programla Güneysu Halk Eğitim Merkezi Salonunda Kutlandı.
16-03-2012 / Güneysu

Kutlama Programına Güneysu Kaymakamımız Gökmen Çiçek, Belediye Başkan Vekili Rıfat Özer, İlçe Milli Eğitim MüdürüAdem Külünk İlçe Emniyet Amiri Cengiz Akpinar, Daire Amirleri, Öğretmen, Öğrenci ve Veliler katıldı. Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Daha sonra Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Ömer Balıbey`in mesajı okundu.
Programda Güneysu İçe Kaymakamı Gökmen Çiçek ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Külünk de birer konuşma yaptı.
Program Güneysu Anadolu Öğretmen Lisesi`nin hazırladığı skeçler, şiirler ve koro ile devam etti. Program sonunda Şehit Kemal Mutlu Anadolu Öğretmen Lisesi`nin düzenlediği "fotoğraf" yarışmasında dereceye girenlere ödülleri Güneysu Belediye Başkan Vekili Rıfat Özer tarafından verildi.