19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı
Güneysu İlçesindeki 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı renkli geçti. Güneysu Kaymakamı Suat Demirci, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, İlçe Jandarma Karakol Komutanı İsmail Erdoğan, İlçe Emniyet Müdür vekili Ahmet Koçak`ın katıldığı tören, kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin Atatürk büstüne çelenk koymasıyla başladı.
19-05-2009 / Güneysu

19 Mayısın anlam ve öneminin anlatıldığı konuşma ve şiirlerden sonra 19 Mayıs’a yönelik yapılan okullar arası futbol, basketbol, voleybol, satranç turnuvalarında başarıya giren öğrencilere madalya ve kupaları verildi. Güneysu Belediyesinin katkılarıyla gerçekleşen Okullar arası futbol turnuvasında dereceye giren Okulların madalya ve kupalarını Ahmet Minder takdim etti. Bu günün gençlerinin geleceğin büyükleri ve yöneticileri olacağını ifade eden Minder, gençlere yaşamlarının ilerleyen dönemlerinde de başarılar diledi. Törenler kapsamında Halkoyunları gösterileri ve okul gruplarının yapmış oldukları görsel şölen büyük ilgi çekti. Güneysu Halkının da büyük ilgi gösterdiği törenler Güneysu Halk Eğitim Merkezi’ne bağlı karate Kursu öğrencilerinin sergiledikleri çalışmalarla son buldu.