2013 Yılının İlk İstişare Toplantısı Yapıldı.
2013 yılının ilk İstişare toplantısı Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder Ev sahipliğinde Güneysu Öğretmen Evinde yapıldı.
04-02-2013 / Güneysu

Güneysu Kaymakamlığı öncülüğünde başlatılan ve her ay farklı bir köyde İlçenin tüm kurumlarının, köy ve mahalle muhtarlarının ve sivil toplum örgütlerinin bir araya geldiği, birlik ve beraberliklerin pekiştirildiği köy ve mahalle buluşmalarının bu ayki durağı Güneysu merkez de oldu.

Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder’in ev sahipliğini yaptığı bu ayki program Güneysu Öğretmenler Evinde gerçekleştirildi. Programa Güneysu Kaymakam’ı Gökmen Çiçek, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, Ak Parti Güneysu İlçe Başkanı Halil Turan, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri Daire Amirleri, Sivil toplum örgütleri, Köy ve Mahalle muhtarları katıldı.

Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder yaptığı konuşmada Programların başlamasına vesile olan Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek’e teşekkür ediyorum dedi. Kaymakamlığımız öncülüğünde başlatılan Güneysu  buluşmaları sayesinde  Güneysu köyleriyle, mahalleleriyle, sokaklarıyla bir bütün olmaktadır. Daire amirlerimizle, muhtarlarımızla sıcak ve samimi ortamlarda, birlik ve beraberliğimizin pekiştirilmesine bu programların çok büyük katkısı olmaktadır.  Eski ulaşılamaz bürokrasinin bu buluşmalarla günümüzde aşıldığını, bütün daire amirlerimiz, muhtarlarımızla sıcak ve samimi ortamlarda  ilçemizin geleceğini konuşmanın, hep beraber neleri yapabileceğimizi masaya yatırmanın hazzını yaşıyoruz.
            Birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, bu buluşma günlerini ortaya çıkaran  ve geleneksel hale getiren Kaymakamımız Gökmen Çiçek Bey`e sonsuz teşekkür ediyorum dedi.İlçede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek yaptığı konuşmada  Beraber başlattığımız bu dayanışma buluşmaları her geçen gün meyvesini vermeye devam ediyor.  Bütün kurumlarımız, belediye başkanlığımız, köy ve mahalle muhtarlarımız, sivil toplum örgütlerimiz bir ve bütün olarak Güneysu`yu daha ileriye taşımak için el birliği içinde çalışmaktadır.  Bu buluşmalar Güneysu`muzun bu gününün ve geleceğinin daha parlak olacağının garantisidir.
            Ayrıca geride bıraktığımız bir yıl içerisinde Güneysu adına çok başarılı işler gerçekleştirildi. Hem sosyal, kültürel hem de fiziki alanda çok büyük işler gerçekleştirildi. Bu başarıda herkesin çok büyük emeği var, bu özverili ve gayretli çalışmalar için başta Güneysu Belediye Başkanı  Ahmet Minder Bey`e ve kurum amirlerime, muhtarlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
            İlçenin birlik ve beraberliğinin devamlılığını sağlama, ilçedeki kurumlar arası dayanışma ve kaynaşmayı sürdürme adına son derece önemli olan Güneysu buluşmalarının, aynı heyecan ve aynı güzellikle devamının sağlanması dilek ve temennileri ve hatıra fotoğrafı çektirerek  kahvaltı sona erdi.