8 Mart Dünya Kadınlar Günü
Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
08-03-2013 / Güneysu

Başkan Minder, mesajında  “8 Mart, dünyada kadınların eşitlik, adalet, kalkınma ve daha huzurlu yaşam dileklerini dile getirdikleri bir günü temsil etmektedir. Bu sebep ile gerek çalışma ve sosyal hayatta gerekse aile hayatında erkeklerle omuz omuza mücadele veren kız kardeşlerimizin, annelerimizin, eşlerimizin, dahası; Peygamber efendimizin “Cennet annelerin ayakları altındadır” sözünün muhatabı olan tüm kadınların 8 Mart Kadınlar Gününü kutlarım” dedi.