9 Yıldır Bedava Taşıyorlar
Güneysu 6. No`lu Toplu Taşıma Kooperatifi son sekiz yıldır olduğu gibi bu yıl da Peygamber Efendimizin doğum yıldönümü dolayısıyla ücretsiz yolcu taşıyor.
09-04-2012 / Güneysu

Konuyla ilgili açıklama yapan İlçe Müftüsü Murat Mutlu, kooperatif yöneticilerine ve şoförlere teşekkür ederek, "Böylesine güzel ve anlamlı günde, hiçbir menfaat beklemeden bu hizmeti yaparak etkinliklerimize destek veren şoförlerimize teşekkür ediyoruz. Onların Peygamber Efendimizin şefaatinden nasiplenmeleri için dua ediyoruz" şeklinde konuştu.

Kooperatif Başkanı Musa Büyük de yaptığı açıklamada, "Son sekiz yıldır olduğu gibi bu yıl da şoförlerimiz bu güzel günde ücretsiz yolcu taşımak istedi. Gün boyu tüm yolcularımıza karşılık almadan hizmet etmenin mutluluğunu yaşayacağız. Bu anlamlı haftada yılın 365 günü ücret olarak hizmet verdiğimiz müşterilerimize yılda bir günde olsa ücretsiz hizmet vermek bize ayrı bir huzur veriyor" dedi.