AK Parti Güneysu Teşkilatı`ndan Anlamlı Gece
Düzenlenen program Kaçkar TV aracılığı ile canlı olarak yayınlandı. Güneysu halkının ve özellikle gençlerin ilgi gösterdiği eğlence programına, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, AK Parti Güneysu İlçe Başkanı Halil Turan ve çok sayıda davetli katıldı.
21-02-2011 / Güneysu

Gençler, Yerel sanatçı İsmail Ceylan’ın söylediği hareketli parçalarla coşup horon oynadı. Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder de askere gidecek olan gençlere nasihatlerde bulundu. Asker ocağının peygamber ocağı olduğunu ifade eden Minder Güneysu’da yapılan yatırımları tek tek hatırlattı. Yapılan yatırımları uzun uzun kimseye anlatmaya gerek yok aslında ama “İnsan beşer kuldur şaşar” sözünün ehemmiyeti büyük diyen Minder; “Güneysu neydi, ne oldu? sorusunu düşünmek gerekir diye düşünüyorum, küçük bir kasaba görünümünden modern bir ilçe görünümüne ulaştık. Bu noktada bizlere verdikleri desteklerden ötürü Sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’a çok teşekkür ediyorum. Allah onu başımızdan eksik etmesin” dedi Minderin bu sözleri salonda uzun süre alkışlandı.