Acı Kaybımız.Kemal Dayımız Vefat Etti
Güneysu Merkez Mahallesi sakinlerinden ve Sn. Başbakanımızın dayısı , Mustafa , Mehmet ve Ali Mutlu`nun babaları Kemal Mutlu vefat etti.
24-01-2013 / Güneysu

İstanbul’da yaşayan Kemal Mutlu rahatsızlığı sebebiyle bir süredir İstinye Devlet Hastanesinde tedavi görmekteydi.84 yaşında vefat eden Kemal Mutlu yarın Cuma namazından sonra Kasımpaşa Piyalepaşa Camiinden kaldırılıp aile kabristanlığına defin edilecektir.
Merhum Kemal Mutlu’ya Cenab-ı Haktan rahmet geride kalan başta Sn. Başbakanımız ve aile efradına sabr-ı cemil dileriz.
Başsağlığı için  Mustafa Mutlu Tlf :0536 574 91 71