Adacami Mahallesinde İstişare Toplantısı Yapıldı.
Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan Adacami Mahallesinde istişare toplantısı gerçekleştirdi.
07-11-2014 / Güneysu

Toplantıya Belediye Başkanı yanı sıra Ak Parti Güneysu İlçe Başkanı Mehmet Akif Karslı, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri katıldı.
Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan yaptığı açıklamada seçim beyannamemiz de de yer alan her hafta bir mahallemizde olmak kaydıyla mahallelerimizde toplantılar yapılarak yapılması gereken hizmetler için çözüm üretilecek diye söylemiştik. Bu kapsamda Adacami mahallemizde toplandık. Mahallemizde yapmış olduğumuz çalışmalarımızı ve vatandaşlarımızın isteklerini dinledik dedi. Ak Parti Güneysu İlçe Başkanı Mehmet Akif Karslı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ilçede ikinci olan Adacami mahallesi sakinlerine bizlere vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum dedi.Adacami Mahalle Muhtarı Kadem Öksüz; Ak Parti Güneysu İlçe Başkanı Mehmet Akif Karslı Belediye Başkanı Halil Turan ve Meclis üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Arazi Satış İhalesi
30.05.2017