Adacami Mahallesi`nde Kurs Açıldı
Adacami Mahallesi`ndeki kurs açılışını Güneysu Kaymakamı Suat Demirci ve Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder yaparken, açılışa Güneysu Milli Eğitim Müdürü Adem Külünk ve Güneysu Ak Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Erdoğan ve Rize İŞKUR Müdürü Yahya Kanbur iştirak etti.
31-07-2009 / Güneysu

Mahalle halkının yoğun katılım gösterdiği kursta kursiyerlerle konuşan Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder dokunmaya başlayan ürünleri de bir süre inceledi. Adacami Mahallesinde belirlenecek bir noktada Rize Bezi satış noktasının kurulması gerektiğini ifade eden Minder, Dokunan ürünlerin Güneysu Halkeğitim Merkezi’nin Tanıtım ve Satış standında da sergilenebileceğinin altını çizdi. Kaliteden ödün vermeden dokunacak ürünlerin pazarlama yollarını araştırdıklarını vurgulayan Minder, "Güneysu’yu Rize Bezi Üretiminde marka ilçe haline getireceğiz” dedi.