Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
Ağustos ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Halil Turan Başkanlığında gerçekleştirildi.
01-08-2018 / Güneysu

Belediye Başkanı Halil Turan başkanlığındaki toplantı, Belediye Meclis Salonunda üyelerin katılımıyla yapıldı. Meclis toplantımızda 3 adet karar alınmıştır.
             Mahallelerimizde bazı sokaklara isim verilmesi ile ilgili talep ve teklif dilekçeleri görüşülerek karara bağlandı.
           İlçemiz kanalizasyon şebekesi ile ilgili ilave projesine ait İller Bankasından kredi kullanılması ve bu konuda Belediye Başkanı Halil TURAN’A yetki verilmesi görüşülerek karara bağlandı.
            Rize Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün afet konut yapımı ile ilgili uygulama imar plan tadilatı talebi görüşülerek karara bağlandı.
Mahmut Arıcı ()
22.05.2018
Mahmut Arıcı (Emekli)
18.05.2018