Ahmet MİNDER Rize`ye Hazırlanıyor
Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder Rize`ye hazırlanıyor.
22-10-2013 / Güneysu

Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder uzun zamandır Rize kamuoyundan gelen Rize Belediye Başkanlığı adaylığı konusunda ki yoğun baskı sonucu Rize Belediye Başkanlığı’na adaylığını koyacağının sinyallerini verdi. Bu hususta bayramdan itibaren yoğun bir görüşme trafiği yürüten Başkan Ahmet Minder ziyaretlere de başladı.
Öncelikle Ak Parti İl Başkanı, Merkez İlçe Başkanı ve Kadın Kolu Başkanı ile görüşen Başkan Minder sırayla STK’larla da görüşme trafiğine başladı.
Hedefinin Başbakanımızın memleketinde onu mutlu edecek ve ona layık iyi bir oyla seçilmek ve Rize’linin hizmetkârı olmak olduğunu söyleyen Başkan Minder;Rize’deki kamuoyunda şahsına yoğun bir ilgi ve teveccüh olduğunu gözlemledi. Başkan Minder’in bu ay sonuna kadar müracaat yapması bekleniyor.

@Ali YAŞAR
04 Kasım 2013 Pazartesi 14:14
Saygı değer başkanımla yolumuz, Güneysu Merkezinde bulunan camide sabah namazından sonra kesişti. Bizim yabancı olduğumuzu farkederek bizimle yakinen ilgilendi. Kendilerine buradan sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Rize halkinada buradan selamlarımı iletiyorum. Başkanımıza her makam yakışır. İşi ehline vereceksin hadisinden hareketle başkanımızın bu işlerin ehli olduğu aşikar. Şimdiden hayırlı olsun. Ali YAŞAR Gelir Uzmanı, Gelir İdaresi Başkanlığı Ek Hizmet Binası Yeni Ziraat Mahallesi Etlik Cad. No:16 Dışkapı / ANKARA
  YORUM DEVAMI