Ahmet MİNDER’e Yeni Görev
Güneysu Belediyesi eski Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Eski Personel Başkanı Ahmet MİNDER Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığına atandı.
08-01-2019 / Güneysu

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’nın 08/01/2019 tarihli kararnamesi ile yayınlanan Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına, Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 12’nci ve 13 ‘üncü maddeleri gereğince Ahmet MİNDER atanmıştır.
     Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan MİNDER şu ifadeleri kullandı.’’ Bizleri böylesine kutlu ve böylesine sorumluluk gerektiren bir vazifeyle görevlendiren yaklaşık 30 yıldır birlikte olmakla gurur duyduğum ve iftihar ettiğim, ülkemizdeki büyük değişim ve dönüşümün mimarı, Dünya lideri Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Beyefendiye en kalbi şükranlarımızı arz ediyorum. Rabbim başımızdan eksik etmesin. Bu vesile ile beni sık sık arayan tüm dostlarıma ve Hemşerilerime selam ve muhabbetlerimi sunarım. Rabbim mahcup etmesin.’’ Diye açıklamalarında bulundu.

İletişim Tel : +90 (464) 344 11 05 - Fax +90 464 344 12 23 Adres : Güneysu Belediyesi Yusuf Hoca Cad. P.K 53350