Ahmet Minder FESTİVALTÜRK Dergisinde.
Kültür ve Turizm Bakanlığı desteği ile çıkan, Türkiye`nin ilk ve tek festival dergisi olan FESTİVALTÜRK Güneysu`yu, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder`i ve 19 Mayıs kutlamalarını yazdı.
22-06-2009 / Güneysu

Türkiye`nin ilk ve tek festival organizasyon dergisi olma özelliğini taşıyan ve 25 bin tirajı ile her sayısı Türkiye`deki tüm belediyelerle kurumlara ulaşan FESTİVALTÜRK dergisi, Mayıs-Haziran sayısında Güneysu’daki 19 Mayıs kutlamalarını konu etti.

19 Mayıs ve Hıdırellez kutlamaları özel sayısı olarak basılan ve yurdun dört bir yanındaki illerde düzenlenen festival etkinliklerinin yer aldığı derginin Rize sayfasını, Başbakan R. Tayyip Erdoğan’ın baba ocağı olan Güneysu ilçesindeki kutlamalar oluşturdu. Başbakan’ın ilçesinde 19 Mayıs başlıklı verilen haberde, “Güneysu İlçesindeki 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı çok renkli geçti” denildi.

Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder’in kutlama mesajının da yer aldığı Güneysu’daki 19 Mayıs kutlamaları Festival Türk dergisinde 81 İldeki kutlama haberlerinin de önünde 5. sayfadan okuyuculara ulaştı.