Ahmet Minder`den Tekirova`ya Ziyaret
Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder beraberinde Kemer`in başarılı yatırımcılarından Palmet Resort Otel sahibi Güneysu`lu Hasan Karul ile birlikte Tekirova Belediye başkanı ve yeniden GATAB (Güney Antalya Turizm Altyapı Birliği) başkanlığına seçilen Yusuf Uras`ı bakamında ziyaret ederek tebriklerini sundu. Ahmet Minder burada yaptığı konuşmada ikinci kez yeniden belediye başkanı olarak seçilen, Tekirova`nın ve bölgenin sevilen insanı başarılarıyla göz dolduran Yusuf Uras`ın aynı zamanda bölgenin tek Ak Partili belediye başkanı kimliği ile bundan sonra daha da önemli başarılara imza atacağına inandığını ve bundan böyle Tekirova belediyesi ile Güneysu belediyesinin daha sıkı işbirliği içerisinde olma temennisinde bulundu.
27-06-2009 / Güneysu

Tekirova Belediye başkanı Yusuf Uras’da başbakanın ilçesinin belediye başkanını ağırlamaktan onur ve şeref duyduğunu ifade etti. Güneysu’ya mutlaka gelmek arzusunda olduğunu belirten Uras, bundan böyle iki belediyenin işbirliklerini sürdürmeleri temennisinde bulundu.