Ahmet Minder`den kutlama mesajı
24-11-2013 / Güneysu

Güneysu Belediye Başkanı ve Rize Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Minder, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.Minder yayınladığı kutlama mesajında;

“Yaşama tutunma, emekleme ve yürüme kadar önemli olan, duygularımıza, ruhumuza, fikirlerimize ve hayata bakışımıza en güzel desenleri verme görevini kendine görev edinen ve öğretmenlik mesleği adına emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Vefat etmiş ve şehit olmuş öğretmenlere rahmet dileklerimi sunarken, emekli ve görevde olan öğretmenlerimizin de 24 Kasım Öğretmenler Günü`nü en içten duygularımla kutluyorum" dedi.