Aile Kurumunun Korunması Konulu Konferans Verilecek
Aile Kurumunun Korunması Konulu Konferans Düzenlenecek.
29-01-2013 / Etkinlikler

Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder yaptığı açıklamada;”Batı toplumlarında sıkça yaşanılan eşlerin boşanması ve aile kurumunun bozulması sorunu ülkemizde de hızla artış göstermektedir. İlçemizdeki okullarda yapılan aile durum anketlerinde, kanıksanamayacak derecede boşanmış çiftlere ait çocuğun olduğu tespit edilmiştir. Bu sosyal vaka ile geleneksel Türk aile kurumu bozulma eğiliminde olup manevi değerlerden uzaklaşan bir toplum haline hızla gitmektedir.
Genelde ülkemizin, özelde ilçemizin gittikçe artan bu sorununa çözüm üretme noktasında, Güneysu Kaymakamlığı ve Güneysu Belediye Başkanlığı tarafından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanlığı işbirliği ile  mevcut uzman bilim insanları tarafından bir dizi Konferans düzenlenecektir.Bu konferansların ilki  08 Şubat 2013 Cuma günü Güneysu Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda Prof. Dr.Kemal Sandıkçı tarafından verilecektir.Konferansa tüm halkımız davetlidir”.dedi