Ak Parti Kadın Kolları Koordinasyon Toplantısı Güneysu`da yapıldı
Koordinasyon Toplantısına Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder de katılarak, Ak Partili bayanlara Türk Siyasi Tarihi ile ilgili kısa bilgiler sundu.
03-01-2010 / Güneysu

Rize Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nuran Alim yönetiminde toplanan Ak Partili Kadınlar Toplantılarının ardından 1-0 Derepazarı üstünlüğü ile biten Güneysuspor - Derepazarıspor karşılaşmasını izlemeye gittiler. Maç Sonrası Güneysu Öğretmenevinde verilen yemeğe iştirak eden Ak Partili kadınlar sakatlanan Güneysusporlu futbolcuları da ziyaret ettiler. Yemeğe İşleri dolayısı ile maça yetişemeyen AK Parti İl Başkanı Hasan Karal da iştirak etti.