Albay Cansaran`dan Güneysu Belediyesi`ne Ziyaret
İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay İsmet Cansaran Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder`i makamında ziyaret etti.
14-01-2013 / Güneysu

Bir süre sohbet eden Minder ve Cansaran İlçe hakkında Ahmet Minder’den bilgiler aldı. Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder , Alay Komutanı Albay İsmet Cansaran’a binayı gezdirerek toplantı salonunda bulunan ilçenin resmi üzerinden çalışmaları anlattı.Kendisine Güneysu’da üretimi gerçekleştirilen bakır işlemeli saatlerden hediye etti.Alay Komutanı Cansaran Belediye Başkanına  teşekkür ederek kurumdan ayrıldı.