Ali MUTLU Son Yolculuğuna Uğurlandı
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ‘ın dayısı Güneysu Belediyesi eski Zabıta memuru Ali MUTLU son yolculuğuna uğurlandı.
09-01-2019 / Güneysu

Bir süredir solunum yolu rahatsızlığı nedeni ile İstanbul Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören MUTLU dün sabah saatlerinde hayatını kaybetti. MUTLU vasiyeti üzerine Güneysu İlçesinde toprağa verildi.
      Cenaze törenine Cumhurbaşkanı ERDOĞAN’ın kardeşi Mustafa ERDOĞAN ile yakınları yanı sıra Milli Eğitim Bakan Yardımcısı İbrahim ER, Rize Valisi Kemal ÇEBER, Güneysu Kaymakamı Davut DÜZGÜN, Güneysu Belediye Başkanı Halil TURAN, Rize Belediye Başkanı Reşat KASAP ve vatandaşlar katıldı.
      Cenaze namazını Rize İl Müftüsü İsmail YALÇIN Güneysu Merkez Camisinde kıldırdı. MUTLU’nun cenazesi defnedilmek üzere Güneysu Merkez Mahallesindeki aile kabristanlığına götürüldü.

İletişim Tel : +90 (464) 344 11 05 - Fax +90 464 344 12 23 Adres : Güneysu Belediyesi Yusuf Hoca Cad. P.K 53350