Anaokulu Öğrencilerinden Turan`a Ziyaret
Güneysu Anaokulu öğrencileri Güneysu`da bulunan kurumları ziyaret etti.
22-04-2014 / Güneysu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Güneysu Anaokulu öğrencileri Kamu kurumlarına bir dizi ziyarette bulundu. Öğretmenleri eşliğinde  Güneysu Belediyesi başta olmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü,Özel İdare,Vergi Dairesi ve Müftülük ziyarete edildi.

Bu kapsamda Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan’ı da ziyaret eden minikler isteklerini dile getirdi. Belediye Başkanı Turan Anaokulu öğrencilerini makamında karşılayarak çeşitli ikramlarda bulunarak sohbet etti.
Günün anısına çekilen fotoğrafın ardından makamdan ayrıldılar.