Asfaltlama Çalışmaları Başladı
Güneysu`da baharın gelmesiyle birlikte asfalt çalışmaları başlatıldı.
07-05-2013 / Güneysu

Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder yaptığı açıklamada  “Baharın gelmesi ile birlikte Güneysu’muzda belirlediğimiz noktaların asfaltlanması için gerekli çalışmaları yapıp harekete geçtik. İlk etapta 500 ton asfalt ve 3000 mt stabilize yolun betonlanması ile ilgili gerekli ihaleler yapıldı. Su ve kanalizasyon hatlarının geçmesiyle beraber tahrip olan yolarımızın gerek beton gerekse asfalt kaplamak suretiyle en iyi seviyeye getireceklerini ifade etti. İlk olarak Eskicami Mahallesiyle başlanan bozuk yerlerin asfalt kaplama işi, ileriki tarihlerde diğer mahallelerimizde de devam edecektir.” dedi.