Aşırı Yağış Uyarısı
Güneysu Kaymakamlığından yağış uyarısı;
10-11-2015 / Güneysu

Meteorolojiden alınan bilgilere göre İlimiz genelinde Çarşamba günü 11/11/2015 sabahın ilk saatlerinden itibaren başlayacak yağışın Perşembe 12/11/2015 günü gece geç saatlere kadar etkili olacağı ve zaman zaman aşırı yağış şeklinde (100 kg ve üzeri) yağacağı ; 1500mt üzeri rakımlı yerlerde kar yağışı olacağı tahmin edilmektedir.Meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel,su baskını,heyelan,tipi,don,buzlanma,ulaşımda aksamalar vb..)karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.