Atatürk’ü Anma Etkinlikleri Yapıldı
Atatürk`ün ölümünün 77. yılı anma programı düzenlendi.
10-11-2015 / Güneysu

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün ebediyete intikalinin 77.yılı Anma Töreni Güneysu`da Kaymakamlık tören alanında yapıldı.
Törene Kaymakamımız İhsan Selim Baydaş , Belediye Başkanı Halil Turan, Garnizon Komutanı Ali Çakır protokol üyeleri, askeri erkan, siyasi parti temsilcileri, resmi kurum ve meslek odası temsilcileri, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlarımız katıldı.
Program ilk olarak Güneysu Kaymakamı İhsan Selim Baydaş, Garnizon Komutanı Ali Çakır ve Belediye Başkanı Halil Turan’ın anıta çelenk sunumu ile başladı.
Atatürk Anıtı`na çelenk sunulmasının ardından 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu ve göndere çekilen Türk bayrağı daha sonra yarıya indirilmesi ile Çelenk sunma töreni son buldu.
Anma programına Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda devam edildi. Burada günün anlam ve önemine binaen öğrencilerin hazırladığı çeşitli anma etkinlikleri düzenlendi. Etkinliklerde resim, komposizyon ve şiir dallarında dereceye giren öğrencilerimize hediyeler takdim edildi.

Arazi Satış İhalesi
30.05.2017