Bakan İpek Güneysu`da
Adalet Bakanı Kenan İpek Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan`ı makamında ziyaret etti.
20-05-2015 / Güneysu

Bir dizi program için Rize’de bunun Adalet Bakanı Kenan İpek Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan ve Güneysu Kaymakam’ı İhsan Selim Baydaş’ı makamlarında ziyaret etti. Bakan İpek Beye ziyaretleri esnasında Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rize Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Hakan Yağız Danıştay Üyesi İbrahim Er,Rize Üniversitesi Genel Sekreteri Adnan Er,Ak Parti Güneysu İlçe Başkanı Mehmet Akif Karslı eşlik etti.
Belediye Başkanı Turan Bakan İpek Beye İlçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Bakan İpek şeref defterini imzalayarak düşüncelerini aktardı. Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan’a göstermiş oldukları misafir perverlikten dolayı teşekkür ederek yapmış oldukları çalışmalarda başarılar diledi.
Günün anısına Başkan Turan, Bakan İpek beye yapımı İlçede gerçekleştirilen el işlemeli bakır  eşya hediye etti.