Bakan Yardımcısı Kavranoğlu, Turan`ı Makamında Ziyaret Etti
Bakan Yardımcısı Prof Dr.Davut Kavranoğlu, Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan`ı ziyaret etti
19-09-2014 / Güneysu

Bilim, Sanayi ve Teknoloji  Bakan Yardımcısı Prof.Dr. Davut Kavranoğlu , Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan’ı makamında  ziyaret etti.

Bilim , Sanat ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Kavronoğlu’nu Güneysu Belediye Başkanı Turan, Ak Parti Güneysu İlçe Başkanı Mehmet Akif Karslı, Belediye Meclis üyeleri karşıladı.Belediye Başkanı Halil Turan İlçe hakkında kendilerine bilgiler verdi.Şeref defterine Güneysu Belediye Başkanımız değerli kardeşimiz Halil Turana ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.Güzel projeleri hakkında sohbet ettik. Güzel Rize’miz ve Güneysu İlçemizin bağrından çıkarttığı büyük liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 vizyonu ile uyumlu olarak arzu edilen refah ve mükemmelliğe ulaşacağına güvencim tamdır. Bu uğurda bize düşen her türlü vazifeyi büyük bir mutlulukla yerine getireceğimize şüphe yoktur. Allah Muvaffak eylesin diye yazan  Kavranoğlu  Belediye Başkanı Halil Turan’a göstermiş olduğu sıcak karşılama için teşekkür etti.

Belediye Başkanı Turan kendilerini İlçemizde ağırlamaktan son derece memnunuz. Kendilerine görevlerinde başarılar diliyorum dedi. Bakan Yardımcısı Kavranoğlu’na İşçiliği İlçede gerçekleştirilen bakır işlemeli fincan takımı hediye etti ve günün anısına çekilen fotoğrafın ardından Bakan Yardımcısı Kavranoğlu İlçeden ayrıldı.