Basa`dan Güneysu Belediyesi`ne ziyaret
RİDEF Başkanı Süleyman Basa Ankara`da yapılacak olan Rize Tanıtım Günleri konusunda bilgi alış verişinde bulunmak için Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder`i makamında ziyaret etti.
07-01-2013 / Güneysu

Ankara Atatürk Kültür Merkezinde 8-11 Mart tarihleri arasında 4. Düzenlenecek olan , Rize tanıtım günlerinin hazırlıklarıyla ilgili Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder’i Ziyaret ederek kendilerine bilgi verdi.
Ahmet Minder Rize’nin tanıtımıyla ilgili olarak yapmış oldukları çalışmalardan dolayı Süleyman Basa’ya teşekkür etti.Kendilerine İlçede üretimi yapılan Bakır işlemeleri hakkında detaylı bilgiler veren Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder ,Basa’ya bakır işlemeli saat hediye etti.