Başbakan Baba Ocağından Ayrıldı.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 5 günlük Rize gezisini tamamlayarak Güneysu`dan ayrıldı.
28-08-2013 / Güneysu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 5 günlük Rize gezisini tamamlayarak Güneysu’dan ayrıldı.
Sabah saatlerinde Güneysu’daki evinden çıkarak Dumankaya köyünde bulunan akrabalarının mezarlarını ziyaret etti.Başbakan Erdoğan, ardından Kıbledağı Kent ormanına giderek Dağ Camisi Projesi`ni yerinde inceledi.
Erdoğan, incelemeleri sonrasında beraberindekilerle helikoptere binmek üzere Güneysu İlçe Spor Kompleksi`ne geldi. Güneysuspor tesislerinde yaklaşık 1,5 saat çeşitli görüşmelerde bulunan Erdoğan, ardından helikopterle Trabzon`a hareket etti.