Başbakan Eski Çarşı Projesini Gezdi
Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Rize Gelişinde eski sokak projesini gezerek incelemelerde bulundu.
06-09-2013 / Güneysu

Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan Güneysu’daki incelemeleri esnasında yapımı tamamlanan yöresel çarşı konut projesini inceledi ve çarşıyı gezdi.Bu konsepte Rize’de bir ilk olan yöresel mimarideki konut projesini adım adım gezen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan çocukluğunda yazları Rize’ye geldiğinde bu eski çarşıda esnaflık yapan merhum ağabeyi Hasan Erdoğan’ın yanına geldiği ve buralarda anılarının olduğunu bu projenin Güneysu ve Rize’de turizmin gelişmesine katkı sağlayacak bir proje olduğunu ifade etti ve emeği geçenlere teşekkür etti.