Başbakan Güneysu`da
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın aile mezarlığını ziyaret etti.
22-12-2014 / Güneysu

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın baba ocağı Güneysu ilçesini ve Erdoğan’ın kendisi ile aynı ismi taşıyan dedesi Tayyip Erdoğan’ın mezarını ziyaret etti.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, katıldığı AK Parti Rize İl Başkanlığı Kongresi’nde yaptığı konuşmanın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın baba ocağı Rize’nin Güneysu ilçesine geçti. Davutoğlu, ilçeye bağlı Dumankaya Köyü’ne çıkarak Erdoğan’ın dedesi Tayyip Erdoğan ve ağabeyi Hasan Erdoğan’ın mezarlarını ziyaret ederek mezar başında okunan Kuran-ı Kerim’i dinledi.Ziyareti esnasında kendisine Bakan ve Milletvekilleri eşlik etti.
Erdoğan’ın köylüleri ile de sohbet eden  Başbakan Davutoğlu, önceden planlanan Rize Belediyesi ziyaretini iptal ederken, valilikte ise tören mangasını selamlayarak Rize`den helikopterle Trabzon`a hareket etti.