Başbakan Güneysu`da Coşkuyla Karşılandı
Trabzon`da çeşitli açılışlar yaptıktan sonra karayolu ile önce Rize`ye ardından da baba ocağı Güneysu`ya gelen Başbakan Erdoğan, ilçe merkezinde coşku ve tezahüratla karşılandı.
12-06-2010 / Güneysu

Kendisini taşıyan başbakanlık aracından inen Başbakan Erdoğan bir süre Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minderle görüştükten sonra tekrar araca çıkarak Güneysulu hemşerilerine hitaben bir konuşma yaptı. Güneysu’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren başbakan Erdoğan dinlenmek üzere Güneysu Merkez mahallesinde bulunan evine geçti. Özellikle gençlerin büyük tezahürat ve sevgisi ile karşılanan Erdoğan, Başbakanlık aracından inip Güneysulu hemşerileri ile tek tek selamlaşmayı da ihmal etmedi.