Başbakan Güneysu`dan Ayrıldı
Geçtiğimiz Pazartesi akşamı Rize`ye gelen, Rize ve Trabzon`da referandum mitinglerinin yanı sıra çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunan Başbakan Erdoğan, Ankara`ya dönmek üzere bugün öğle saatlerinde Güneysu ilçesindeki evinden çıktı. İlçe merkezinde kendisini bekleyen hemşehrileri ile makam aracından inerek vedalaşan Erdoğan, ardından karayolu ile Trabzon Havalimanı`na geçti.
12-08-2010 / Güneysu

Başbakan Erdoğan ile birlikte eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan da Trabzon`a gitti.