Başbakanımız Baba Ocağında
AK Parti Rize İl Kongresine ve toplu açılışlara katılmak amacı ile uçakla geldiği Trabzon`dan Rize`ye hareket eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan konvoy eşliğinde Güneysu`ya geldi.
11-05-2012 / Güneysu

Saat 17.00 sıralarında Rize şehir merkezine gelen Erdoğan`ın otobüsü direk olarak Güneysu`ya hareket etti. Güneysu Merkezde Partililer ve Güneysulu hemşerileri ile görüşen Başbakan Erdoğan daha sonra Güneysu’daki konutunda dinlenmeye çekildi. Başbakanlığa ait otobüsle Rize`ye gelen Erdoğan`a Gümrük ve Ticaret Bakanı Rize Milletvekili Hayati Yazıcı ile birlikte Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal da eşlik etti.