Başbakanımız Baba Ocağında
Başbakanımız Artvin Rize ve Erzurum mitinglerini gerçekleştirmek üzere baba ocağına geldi
21-03-2014 / Güneysu

Yarın (Cuma günü) düzenlenecek mitinge katılmak üzere Trabzon`dan kara yoluyla Güneysu`ya gelen Başbakan Erdoğan, parti otobüsünden vatandaşa hitap etti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bir istiklal mücadelesi verdiklerini söyleyerek, Güneysululardan başka partilere oy vermemelerini istedi.

Yağmur altında bekleyen kalabalığa seslenen Erdoğan, "Rahmetten kaçılmaz. Yarın da birlikte olacağımız için bugün sadece sizleri selamlayacağım" dedi.

Bugün Sakarya`da, ardından Bursa`da olduğunu dile getiren Erdoğan, "İnsan seli halinde bizleri karşıladılar. Size onların da selamlarını getirdim. İnşallah yarın Sabah erkenden Artvin`deyiz. Artvin`den sonra Rize`deyiz. Ondan sonra da Erzurum`da olacağız. Ben Güneysulu hemşerilerimden özellikle bir şey istiyorum. Burası benim ana, baba ocağım. Diyorum ki burada Ak Parti`den başkasına oy çıkmamalı. Yarın aynısını da Rize`den isteyeceğim" diye konuştu.
Bu seçimde mücadeleyi özellikle belli bir partiye karşı vermediklerini ifade eden Erdoğan, şunları söyledi: "Olayın boyutu büyük. Biz burada bir istiklal mücadelesi veriyoruz, istikbal mücadelesi veriyoruz. Bizim bu seçimden çok farklı bir güçle çıkmamız lazım ve buradan alacağımız güç bilesiniz ki ne ana muhalefeti bırakır ne yavru muhalefeti bırakır ne Pensilvanya`yı bırakır. Rizeli hanım kardeşlerime sesleniyorum, kapı kapı dolaşacağız. Girilmedik ev, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Detaylarını zaten yarın Rize`de konuşacağım. Onun için müsaadenizle şimdi biraz dinleneyim."

Erdoğan, konuşmasının ardından beraberinde eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan ile birlikte dinlenmek üzere Merkez Mahallesi`ndeki evine gitti.