Başbakanlık Müşaviri Minder, Güneysu Belediye Başkanı Turan`ı ziyaret etti
Başbakanlık Müşaviri Ahmet Minder Veda Turlarına Başladı
12-06-2014 / Güneysu

Başbakanlık Müşaviri Ahmet Minder, Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan’ı ziyaret etti.
Güneysu’da 15 yıl Belediye Başkanlı görevini yapmış olan Ahmet Minder yeni görevine atanması ile birlikte İlçeden ayrılmadan Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan  ve Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek’i makamında ziyaret etti.
Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan ve Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek, Minder’i tebrik ederek yeni görevinde başarılar dilediler.