Başkan Minder Hac Yolcusu
Minder, Hac vazifesini yerine getirmeden son olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeni ile Güneysu İMKB İlköğretim Okulu önünde düzenlenen çelenk koyma törenine katıldı ve tüm kamu personelleri ile vedalaştı.
28-10-2010 / Güneysu

Son olarak Güneysu Belediyesi personeli ile Güneysu Belediyesi’ndeki makamında vedalaşan Minder: “Hac vazifemi yerine getirmek için 35 günlük bir süre için sizlerden ayrı olacağım. Daha öncede ayrılıklar yaşamıştık fakat en uzun süreli olanı bu olacak. Kendimden yana olan hakkımı helal ediyorum. Sizler de hakkınızı helal edin” dedi. Belediye çalışanlarından helallik isteyen Minder’in tüm personeli ile tek tek vedalaşması da dikkatlerden kaçmadı.