Başkan Minder`den Kandil Mesajı
Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, Mevlid Kandili ile ilgili mesaj yayınladı.
23-01-2013 / Güneysu

Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder; " Tarihin seyrini, hayatın akışını değiştiren eşsiz olay, değişimlerin en büyüğü olan, peygamberler halkasının son temsilcisi olan Hz. Muhammed Aleyhissalâtü Vesselam ın veladeti, insanlığın görmüş ve göreceği en kudsi veladettir. Tüm insanlığa sevgiyi, barışı, cömertliği, ana-babaya saygıyı, nerede olursa olsun ilmi almayı tüm insanları sevmeyi ve barışı öğreten Hz Peygamberimizin tebliğ ettiği dinin sağladığı barış, huzur ve güven ortamına bu günlerde her zamankinden daha fazla ihtiyaç duymaktadır. Çünkü, O’nun tebliğ ettiği İslam dini, kavganın değil barışın, ayrılığın değil birliğin ifadesidir.

Geleceğimizin aydınlık, huzurlu ve mutlu olması temennisiyle, Mevlid Kandili’nin İslam alemine ve tüm insanlığa huzur getirmesini dileyerek Güneysulu hemşerilerimin ve tüm vatandaşların Mevlit Kandili’ni kutlar, saygılar sunarım.” dedi.Her kandilde olduğu gibi Mevlit kandilinde de kamu çalışanlarına kandil simidi dağıtıldı.