Başkan Minder`den Kandil Mesajı
Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder Berat Kandili Münasebetiyle kandil mesajı yayınladı.Mesajında;
23-06-2013 / Güneysu

Berat gecesini hatalardan, günahlardan temizlenme, hayırlı ve yararlı işleri daha da arttırma zamanı olduğunu söyleyen Minder tüm İslam aleminin kandilini kutladı.

Başkan Minder, Beraat Kandili dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, kullarına şefkati ve merhameti sonsuz olan yüce yaratıcının, kullarına bağışlanmaları için sunduğu imkanlardan birinin de Beraat Kandili olduğunu kaydetti.

Bu gece yapılan ibadetlerin çok önemli olduğunu belirten Başkan Minder; "Beraat Kandili`nin odağında bizlerin af dilemesi ve rabbimizin bizi bağışlaması vardır. Bu gece hatalardan, günahlardan temizlenme, hayırlı ve yararlı işleri daha da arttırma zamanıdır. Bu vesile ile tüm halkımızın, ülkemizin ve bütün İslam aleminin Beraat Kandilini kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim" dedi