Başköy Köyünde İftar Programı Düzenlendi
Gürgen Başköy köyünde iftar yemeği düzenlendi.
16-07-2014 / Güneysu

İftar programına Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek, Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan, Güneysu İlçe Müftüsü Murat Mutlu, İl Genel Meclis Üyeleri Musa Büyük, Burhan Bıyık,  Gügen  Başköy Muhtarı Hızır Reyhan ve köy halkı katıldı.

Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek yaptığı konuşmasında iftar programını düzenleyenlere teşekkür ederek bu programların devlet millet kaynaşmasına güzel bir örnek olduğuna değindi. Bu tür programlar birlik ve beraberliğimizi pekiştirmektedir. dedi.
Köy Muhtarı Hızır Reyhan İftar programına iştirak eden Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek ve Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan’a Teşekkür etti.
Gecenin anısına çekilen hatıra fotoğrafı ardından program sona erdi.