Bayramlaşma Programı Güneysu Öğretmenlerevinde Gerçekleştirildi
27-08-2018 / Güneysu

Güneysu Öğretmenler evinde Kurban Bayramının ikinci günü düzenlenen bayramlaşma törenine Güneysu Belediye Başkanı Halil TURAN, Güneysu Kaymakamı Davut DÜZGÜN, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Haydar Ali YILDIZ, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Eski Daire Başkanı Ahmet MİNDER, , Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Akif KARSLI,  Daire Amirleri, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma töreninde İlçe Kaymakamı DÜZGÜN, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı YILDIZ ve Belediye Başkanı TURAN günün anlam ve önemine, birlik ve beraberliğe değinerek tüm katılımcıların kurban bayramlarını kutladı. Ardından Tenzile Erdoğan İlçe Hastanesini, İlçe Emniyet Amirliğini ve İlçe Jandarma Karakolunu ziyaret ettiler ve görev yapmakta olan personellerimizin, polislerimizin ve askerlerimizin kurban bayramını kutlayarak oradan ayrıldılar.
   Belediye Başkanı TURAN programın ardından İlçede bulunan hasta ve yaşlı ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Mahmut Arıcı ()
22.05.2018
Mahmut Arıcı (Emekli)
18.05.2018