Belediye Meclis Toplantısı Yapıldı
HaberlerGüneysu Belediyesi olağan Belediye Meclis Toplantısı yapıldı. Ahmet Minder başkanlığında yapılan toplantıya bütün meclis encümen üyeleri katıldı.
01-07-2009 / Güneysu

Ahmet Minder’in yeni döndüğü İstanbul ve Antalya’daki temasları ve Belediyeler Birliği Toplantısında alınan kararlar hakkında encümen üyelerini bilgilendirmesi ile başlayan toplantı, Güneysu için yapılmakta olan altyapı çalışmaları hakkında karşılıklı görüş ve önerilerin alınması ile sonlandı.