Belediye Minik Misafirlerini Ağırladı
Güneysu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okul öncesi eğitim şenlikleri kapsamında Güneysu Ulucami İlköğretim Okulu Anasınıfı Öğrencileri Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder`i makamında ziyaret etti.
03-05-2011 / Güneysu

Ulucami İlköğretim Okulunu temsilen Anasınıfı Öğretmeni Filiz Deniz, Öğrenciler; Yusuf Peker, Ayşe Hümeyra Fener ve Hayrünisa Ak, Sınıf Öğretmeni Caner Erdoğan ile birlikte Güneysu Belediyesi’ni ziyaret etti. Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder ile sohbet edip şakalaşan minik öğrenciler, okulda yapmış oldukları aktiviteler hakkında Başkan Minder’e bilgi verdi. Çocukların genel durumu hakkında öğretmenlerinden bilgi alan Minder çocuklara hediye takdim etti.