Beşir Atalay Güneysu`da
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay Bayram tatilini geçirmek için Rize`ye geldi.
12-08-2013 / Güneysu

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay Ramazan Bayram tatilini geçirmek için Rize’ye geldi. İlçeleri de ziyaret eden Atalay geceyi Güneysu’da bulunan Başbakanlık konutunda geçirdi.
Başbakan yardımcısı Beşir Atalay’ı İlçede Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, Ak parti Güneysu İlçe Başkanı Halil Turan ve vatandaşlar karşıladı.
Bir süre vatandaşlarla sohbet ettikten sonra geceyi geçirmek üzere Başbakanlık konutuna geçti.

@hayrettin topçu
25 Ağustos 2013 Pazar 14:08