Bilge Koleji Londra`yı Fethetti
5–19 Ağustos tarihleri arasında Londra`da yaz okuluna giden Bilge Koleji öğrencileri; 15 gün boyunca çok güzel vakit geçirdiklerini ifade ettiler.
02-09-2009 / Güneysu

Değişik ülkelerden gelen birçok arkadaş edindiklerini belirten öğrenciler, İngilizce pratik yapma imkanı bulduklarını, ayrıca Cambridge ve Brighton’a da gittiklerini anlattılar.

Londra Yaz okuluna Grup liderleri Utku ve Gülçin Turna ile beraber, Zeynep Yazıcı, Ozan Balcı, Utku Yanbay, Baki Platin, Özge Kazaz, Ilgın Işılak ve Bircan Kasap katıldı.
Her yaz olduğu gibi önümüzdeki yazda yurtdışı yaz okullarına öğrencilerini götüreceklerinin altını çizen Okul Müdürü Hamit Turna Bilge`li öğrencilerin gelişimlerine yönelik aktivitelerin her zaman olacağını söyledi.