Bülent Gedikli Güneysu`yu Ziyaret Etti.
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, Rize`de çeşitli ziyaretlerde bulundu, iftar programına katıldı. Ak Parti Güneysu İlçe Başkalığı binasında partililerle toplantı yapan Gedikli, daha sonra Güneysu Belediye Başkanlığı`nı ziyaret etti. Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder`den ilçedeki çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgi alan Gedikli, Belediye Şeref Defteri`ni imzaladı.
03-08-2012 / Güneysu

Güneysu’da bulunmaktan ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Gedikli, Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın baba ocağı Güneysu’da bulunduğum için son derece mutluyum” dedi. Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder günün anısına binayen, Bülent Gedikli’ye Bakır işlemesinden kahve fincanı takımı hediye etti. Daha sonra, Güneysu Halk Merkezi`ne geçen Gedikli, bAk Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, Rize`de çeşitli ziyaretlerde bulundu, iftar programına katıldı. Ak Parti Güneysu İlçe Başkalığı binasında partililerle toplantı yapan Gedikli, daha sonra Güneysu Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti. Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder’den ilçedeki çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgi alan Gedikli, Belediye Şeref Defteri’ni imzaladı.akır işlemeciliği ve el sanatları kursunu gezdi. Güneysu Halkeğitim Merkezinde Gedikli`ye Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek ve Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder eşlik etti. Başbakan Erdoğan`ın evinin olduğu Merkez Mahallesi`ni de ziyaret eden Gedikli, Güneysu`nun Ada Cami Mahallesi`ndeki iftar programına da katıldı.