Çağatara Ankaraya Damgasını Vurdu
Rize Tanıtım Günleri çerçevesinde Güneysuspor lisanslı ürünlerinin satışının da yapıldığı Güneysu Standı`nda yer alan çağatara oyuncağı ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı
09-10-2012 / Güneysu

Geçmişten Gelen Ses" sloganı ile ziyaretçilere ulaştırılan çağataralar ziyaretçileri büyülerken aynı zamanda çocukluğuna götürdür. Güneysu standını ziyaret eden Rize valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Rasim çelik ve diğer konuklar oyuncakları Üreten Sedat Kars ve Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder tarafından bilgilendirildi.