Çakıcı Turan`ı Makamında Ziyaret etti.
İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan`ı ziyaret etti
26-12-2014 / Güneysu

Rize emniyet Müdürü Adem Çakıcı Güneysu Kaymakamı İhsan Selim Baydaş ve Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan’ı makamında ziyaret etti.
Çakıcı, Güneysu Belediye Başkanı Turan`ı makamında ziyaret ederek,  bir süre görüştü.
Başkan Turan, ziyaretlerinden dolayı Emniyet Müdürü Adem Çakıcı beye teşekkür ederek Ziyaretin anısına ilçede yapı devam eden bakır ürünlerden hediye etti.