Çakıcı Turan`ı Makamında Ziyaret etti.
İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan`ı ziyaret etti
26-12-2014 / Güneysu

Rize emniyet Müdürü Adem Çakıcı Güneysu Kaymakamı İhsan Selim Baydaş ve Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan’ı makamında ziyaret etti.
Çakıcı, Güneysu Belediye Başkanı Turan`ı makamında ziyaret ederek,  bir süre görüştü.
Başkan Turan, ziyaretlerinden dolayı Emniyet Müdürü Adem Çakıcı beye teşekkür ederek Ziyaretin anısına ilçede yapı devam eden bakır ürünlerden hediye etti.

Arazi Satış İhalesi
30.05.2017