GÜNEYSUBELEDİYESİ
Güneysu Yer Sofrasında Buluştu

Güneysu Yer Sofrasında Buluştu

23/05/2019
Güneysu Yer Sofrasında Buluştu
Güneysu Belediye Başkanlığı tarafında her yıl Güneysu Merkez Cami avlusunda düzenlenen yer sofrası iftar programı düzenlendi.

Belediyemizin katkılarıyla ve Müftülüğünün tarafından organize edilen İftar Programı düzenlendi. Geleneksel hale gelen iftar programı geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Güneysu Merkez Camii önünde  kurulan yer sofralarında davetliler oruçlarını açtılar. Ramazan'ın manevi coşkusunu birlikte yaşadılar.

Güneysu Merkez Camii önünde kurulan iftar sofrası, ilçedeki her yaştan insana birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşattı.

İftar programına Güneysu Kaymakamı Davut DÜZGÜN, Güneysu Belediye Başkanı Rıfat ÖZER, Ak Parti Güneysu İlçe Başkanı Mehmet Akif Karslı, Güneysu Belediyesi eski başkanlarından aynı zamanda Güneysu İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı Başkanı Halil TURAN, Güneysu İlçe Müftüsü Abdülkerim Çelik, Belediye Meclis Üyeleri ve daire amirleri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

İftar öncesi Çay TV ekranlarında da canlı yayınlanan Doğudan Batıya İftar programı Güneysu Merkez Camii Önünde gerçekleşti. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlanan programda Kaymakam Davut DÜZGÜN, Belediye Başkanı Rıfat ÖZER, İlçe Müftüsü Abdülkerim ÇELİK, Güneysu İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı Başkanı Halil TURAN, Güneysu’da Raman-ı Şerif’in nasıl geçtiği konusunda bilgilendirmeler yaparak tüm vatandaşların Ramazan-ı Şeriflerini tebrik ettiler.
 

Bu Kategorideki Diğer Haberler