Çiçek ve Minder`den İnceleme
Güneysu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Anadolu İmam Hatip Lisesi İnşaatında incelemelerde bulundu.
23-01-2013 / Güneysu

Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek ve Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder Güneysu’da yapımı devam eden Anadolu İmam Hatip Lisesi inşaatını yerinde inceledi. Çiçek ve Minder yetkililerden Okul inşaatı hakkında bilgiler aldılar.Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder yaptığı açıklamada; Güneysu’da yapılacak olan Güneysu Anadolu İmam Hatip Lisesi hafriyat çalışmaları son hızla ilerliyor.Yaklaşık 80,000m3 harfiyatın son aşamasına geldiğini belirten  Belediye Başkanı Ahmet Minder burada yapılacak olan Anadolu İmam Hatip Lisesinin 800 Öğrenci kapasiteli ve öğrenci yurduyla bölgenin en donanımlı bir eğitim kompleksi olacağını , 2014/2015 Eğitim Öğretim yılında hizmete gireceğini ifade etti.
Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek ve Belediye Başkanı Ahmet Minder vatandaşlar bir süre sohbet ederek Okul inşaatından ayrıldılar.

@MEHMET HIZIR
24 Ocak 2013 Perşembe 14:35
İlçemize ve milletimize hayırlı olsun selam olsun doslar a SİZİN EN HAYIRLINIZ HAYIRLI İŞLERE VESİLEOLANDIR.
  YORUM DEVAMI