Çocuk Oyunları Ligi Güneysu`da Başladı
Dünyada bir ilki gerçekleştiren Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu, düzenlemiş olduğu "Rize Belediyesi Çay Çocuk Oyunları ligi" Güneysu Kapalı Spor Salonunda ilk hafta maçları ile başladı.
27-02-2012 / Güneysu

Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu Rize İl Temsilciliğince düzenlenen yarışma, İlköğretim Okullarının Spor Kulüpleri arasında yapılıyor. 25 Şubat 2012 Cumartesi günü Güneysu’da bulunan Spor Salonunda gerçekleştirilen yarışmaya şu okullar katıldı: Fındıklıspor Aksu Atatürk İlköğretimokulu, Merkez Çaykur İlköğretimokulu, Güneysu Adacami İlköğretimokulu, Çayeli 75.Yıl İMKB.YİBO, Çayeli 9 Mart İlköğretimokulu, Merkez Cumhuriyet İlköğretimokulu, Rize Belediyesi Çay Çocuk Oyunları ligi Seksek ve Mendil Kapmaca oyunlarıyla başladı.

Oyunların açılışına Güneysu Belediye Başkanı, Güneysu İlçe Kaymakamı Gökmen Çiçek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Külünk, İlçe Gençlik Spor Müdürü Muharrem Bayraktar , İstanbul Lig BaşkRize Kent Konseyi Gençlik Meclisi yöneticileri ve yarışmacıların aileleri okul müdür ve öğretmenleri katıldı.